Vanamossa työskentelee ammattitaitoinen tiimi

Anna meidän esitellä itsemme

TIETOA VANAMON TYÖNTEKIJÖISTÄ

Vanamossa lapsesi parhaaksi työskentelee tehtävään sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimi, jolle tärkeää on tuottaa korkalaatuista päivähoitoa turvallisessa ja siistissä ympäristössä.


Lastenhoitaja, johtaja

SILJA SJÖLUND

Silja on koulutukseltaan sairaanhoitaja-terveydenhoitaja AMK ja kätilö AMK. Siljalla on opintoja avoimessa yliopistossa hoitotieteestä, kasvatustieteestä ja aikuiskasvatustieteestä. Hänellä on lisäksi perhepäivähoitajan koulutus. Silja vastaa lasten hoidosta Vanamossa. Hän on neljän lapsen äiti ja kasvanut lapsuutensa 7-henkisen perheen jäsenenä. Perhe on aina ollut Siljan tärkein voimavara.

KOKEMUS

Siljalla on monipuolisesti työkokemusta terveydenhuoltoalalta. Silja on työskennellyt lasten- ja äitiysneuvolassa, synnytyssalissa, synnytys- ja naistentautien vuodeosastolla, äitiyspoliklinikalla, ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksiköissä,  kotihoidossa sekä yrittäjänä synnytysten parissa. Siljan työnantajina ovat olleet Satasairaala, Porin Perusturva, Ruskatalot, Attendo ja Mehiläinen.

HARRASTUKSET

Silja rakastaa ruuan laittamista ja leipomista. Silja on aktiivinen juoksuharrastaja. Silja viikkoon sisältyy 5-6 treeniä, 50-60 juoksukilometriä ja erilaisia juoksukilpailuja erityisesti keväisin ja kesäisin.

silja@paivahoitovanamo.fiLisäpalvelut


LASTENHOITAJAN SIJAISET


Vanamossa myös sijaisena toimii osaava ja luotettava lastenhoitaja. Lapset saavat olla hoidossa tutussa hoitopaikassa Vanamossa, eikä hoitopaikkaa tarvitse vaihtaa jos oma hoitaja joutuu olemaan poissa. Lastenhoitajan sijainen hankitaan lastenhoitoa tarjoavilta yrityksiltä, jotka ovat kunnan hyväksymiä ja valvomia sosiaalipalvelujen tuottajia. Vanamossa lastenhoitajan sijaista tarvitaan esimerkiksi silloin, kun oma hoitaja on koulutuksessa tai sairastuu.

SIIVOUSPALVELUT

Marika Stenroos Pori

Marika Stenroos on koulutukseltaan lähihoitaja. Hänellä on pitkä kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä lapsiperheiden kotipalvelussa. Marikalla on vuonna 2022 perustettu yritys, joka tuottaa lastenhoito- ja siivouspalveluja.

Hoitosopimukset, laskutus, kiinteistön kunnossapito

JUHA SJÖLUND

Juha on koulutukseltaan konetekniikan insinööri AMK. Juha tekee hoitosopimukset perheiden kanssa ja hoitaa laskutukseen liittyvät asiat. Juha vastaa kiinteistön huollosta ja kunnossapidosta. Juha on kotoisin merenrantakaupungista ja onkin suorittanut asepalveluksen Pansiossa ja merikoulun Raumalla. Juhan lapsuuden kodissa oli aina monta lasta, sillä hänen äidillään on pitkä kokemus perhepäivähoitajana toimimisesta.

HARRASTUKSET

Juhan harrastuksiin kuuluu pyöräily ja valokuvaus. Juha on intohimoinen luonnossa liikkuja. 

juha@paivahoitovanamo.fi